Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

Studentski zbor – aktivnosti

U ponedjeljak 13.5.2019. godine održat će se prva sjednica Studentskog zbora RRiF Visoke škole u novom sazivu.

Dnevni red:

1. Predstavljanje novih studentskih predstavnika RRiF Visoke škole,
2. Izbor studentskog pravobranitelja,
3. Izbor predstavnika studenata u Stručnom vijeću RRiF Visoke škole.


Vijeće studenata Veleučilišta i Visokih škola RH poziva na hvalevrijednu humanitarnu akciju u organizaciji Poslovnog veleučilišta Zagreb. Svjesni da je riječ o vlastitom odabiru, ipak smatramo da znamo što znači odazvati se ovakvoj akciji i nekome spasiti život.

Riječ je o upisu u registar Zaklade Ana Rukavina. Akcija će se provesti 16. svibnja 2019. godine (četvrtak) od 16-18 sati u prostorijama Poslovnog veleučilišta Zagreb, Ulica grada Vukovara 68.


U skladu s čl. 10. i 11. Pravilnika o izbornom postupku za provedbu  izbora za Studentski zbor,  18. travnja 2019. godine provedeni su izbori za Studentski zbor RRiF Visoke škole.

Rezultate izbora za studentske predstavnike i njihove zamjenike utvrdilo je izborno povjerenstvo koje je objavilo konačne rezultate:

Za studentskog predstavnika izabran je student Marko Antonio Pavlović , zamjenik: Tin Dujmović.


Studentski zbor organizirao je akciju Božićno darivanje 2018. za Udrugu za zaštitu životinja i okoliša. 

Božićno darivanje 2018.

 


 

VIJECE_LOGO

 

VIJEĆE STUDENATA IZABRALO NOVO VODSTVO

U petak, 9. studenog 2018. održana je, izborna, 45. sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske u prostorijama Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Novoizabrano predsjedništvo čine Predsjednik Vijeća studenata Dominik Ivkošić s Veleučilišta u Rijeci, Zamjenica predsjednika iz reda privatnih visokih učilišta Matea Ivanković s Veleučilišta u Bjelovaru, Zamjenik predsjednika iz reda državnih visokih učilišta Ivan Iviček s Veleučilišta u Karlovcu i Tajnica Vijeća Katarina Šarac s Veleučilišta Velika Gorica. 

 


Akcija Božićno darivanje 2018. za Dječji dom Zagreb

Božićno darivanje 2017.


U subotu, 3. lipnja 2017. u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore održan je prvi Alumni business speed date. Riječ je o projektu Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH-a. Njegov je cilj omogućiti alumnijima veleučilišta i visokih škola iz cijele Hrvatske upoznavanje i priliku za moguće buduće poslovne suradnje. Na događaj je pristiglo više od 80 alumnija s 18 visokih učilišta iz cijele Hrvatske.

Alumni business speed date 2017

 


 

29. sjednica Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH na RRiF Visokoj školi 

IMAG0684  IMAG0692  IMAG0685