Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hr

Ako želite kontaktirati nekoga od diplomanata Veleučilišta RRiF upit možete poslati e-poštom na veleuciliste@rrif.hrVaš će upit biti proslijeđen u najkraćem roku.

PRIJAVA NA ALUMNI PORTAL

ALUMNI Stručni prijediplomski studij za računovodstvo i financije

ALUMNI  Stručni diplomski studij Korporativne financije

PREDSTAVLJAMO RRiF ALUMNE:

20171-12-111-D750-010740-1500MARINA KORPAR je nakon završenog preddiplomskog studija, u ak. godini 2014/15.  upisala specijalistički diplomski stručni studij Korporativne financije. Studirala je uz rad, te diplomirala 2017. godine na temu: “Utjecaj revalorizacije na  financijski položaj i uspješnost poslovanja društva”.

Zaposlena je u  Auto Hrvatskoj d.d. (10 g). Unazad dvije godine radi kao voditelj poslova računovodstva poslovne grupe Auto Hrvatske.

Marina nam je rekla:
„Kako računovodstvena struka postaje sve dinamičnija i zahtjevnija, nastavak studija prepoznala  sam kao potrebu, ali i osobnu želju osobito zbog ponuđenih kolegija  vezanih uz poslovanje  korporacija.

Ovaj model školovanja uvijek rado preporučam  jer bilo je to izvrsno vrijeme provedeno s izvrsnim ljudima, kako sa kolegama studentima tako i sa profesorima. Također, vrlo velik opseg  stručnih tema i kolegija koje mi je ovaj studijski program pružio, upotpunio je moj osobni i profesionalni razvoj, a  stečena znanja i kompetencije omogućile mi uspješno ovladavanje raznoraznim situacijama iz poslovnog okruženja.
Ovo je studij koji studenta svakodnevno potiče na rad i kvalitetu, a upravo to traži i očekuje svaki ozbiljniji poslodavac.“

Sigurni smo da ćemo o Marini, jednoj od naših najuspješnijih studentica, čuti još puno toga lijepog u profesionalnom smislu !!

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Marinu upit možete poslati e-poštom na veleuciliste@rrif.hr.


26045819547_f10e45f18c_qDRAŽEN OPALIĆ  je u ak. godini 2015/16. upisao specijalistički diplomski stručni studij Korporativne financije, kojeg  je uspješno priveo kraju obranom diplomskog rada pod naslovom: “Pravednost u oporezivanju i poslovna etika Porezne uprave”.

Koautor je više Zbirki propisa o doprinosima za obvezna osiguranja i Obrasca JOPPD, te mnogobrojnih stručnih članaka iz područja doprinosa i poreza na dohodak objavljenih u stručnim časopisima specijaliziranim za poreze i računovodstvo. Dugogodišnji je vanjski suradnik RRiF grupe. Predavač je na stručnim skupovima, radionicama i seminarima, te ovlašteni trener trenera u državnoj upravi i predavač (trener) službenicima Porezne uprave.

Zaposlen je kao pomoćnik ministra u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava.

Dražen kaže da je studij na RRiF Visokoj školi  horizonte njegovog poslovnog promišljanja sa područja javnih financija proširio i na područje korporativnih financija.

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Dražena upit možete poslati e-poštom na veleuciliste@rrif.hr.


slika-uz-alumni-tekstMATEA KLEČINA je ostvarila  izniman uspjeh na preddiplomskom stručnom studiju Računovodstvo i financije.
Bila je demonstratorica na kolegijima Poslovna statistika i Poslovni engleski jezik, zamjenica predsjednice Studentskog zbora, članica povjerenstva za osiguranje kvalitete. Dobitnica je dvaju studentskih stipendija i Dekanove nagrade kao najuspješniji student u ak. god. 2010/11.

Matea je nastavila studij na Bocconi University, Milano, na Master of Science: Finance. Još za vrijeme studija dobila je nekoliko ponuda za posao, a nakon diplome odabrala je investicijsko bankarstvo, i trenutno radi u UBS banci u Milanu, na odjelu Investicijskog bankarstva.

Matea nam se rado javlja, a mi s ponosom pratimo njezin uspješan profesionalni razvoj.

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Mateu upit možete poslati e-poštom na veleuciliste@rrif.hr.


IMAG0202DENIS POLDRUGAČ je upisao preddiplomski stručni studij studij Računovodstvo i financijeu ak. god. 2006/07., kao izvanredan student koji studira uz rad. Ostvario je zapažen uspjeh i diplomirao na temu Fundamentalna i tehnička analiza ulaganja u dionice . Želja za uspjehom, dokazivanjem i znanjem razlog je što je Denis nastavio obrazovanje i upisao specijalistički diplomski studij Korporativne financije na RRiF Visokoj školi.

Denis je zaposlen u Erste & Steiermarkische Bank na poziciji Direktor Regionalne direkcije Zapad, Sektor građanstva.

S ponosom pratimo njegov uspješan profesionalni razvoj i uspješno polaganje ispita na specijalističkom studiju.

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Denisa upit možete poslati e-poštom na veleuciliste@rrif.hr.


patacic1MIRJANA PATAČIĆ  Upisala je  preddiplomski stručni studij Računovodstvo i financije u ak. god. 2006/07. kao izvanredni student koji studira uz rad, diplomirala 2010. godine. Položila je ispit za ovlaštenog računovođu. Zaposlena je u vlastitom računovodstvenom servisu (A.M. PATAČIĆ), i kako sama kaže: „ smatra da joj je studij na RRiF- VŠ  donio praktično znanje a time i sigurnost, i uvelike pridonio kvaliteti usluga koje pruža svojim komitentima“. Mirjana namjerava nastaviti obrazovanje i upisati specijalistički diplomski studij Korporativne financije na RRiF Visokoj školi radi daljnjeg usavršavanja.

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Mirjanu upit možete poslati e-poštom na  veleuciliste@rrif.hr.


JAM_6417SVEN KOVAČIĆ je upisao studij Računovodstvo i financije ak. god. 2008/09. Iako je od završetka studija prošlo tek nekoliko godina, Sven je već stekao impresivno iskustvo na pozicijama u Deutsche Telekomu (Bratislava, Slovakia) i Genpact (Bratislava), pozicije US GAAP Accountant i Finance Analyst.

Drago nam je što se Sven vraća u Hrvatsku (na poziciju voditelja računovodstva), a u zadnjem nam je javljanju rekao da planira nastaviti studij na  diplomskom studiju Korporativne financije. Dobro nam došao natrag!

Ako ste RRiF ALUMNI ili student i želite kontaktirati Svena, upit možete poslati e-poštom na veleuciliste@rrif.hr.