Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hr

CERTIFIKAT 

Procedura za informacijsko održavanje AAI@eduHR imenika Veleučilišta RRiF

Na Veleučilištu RRiF, za održavanje imenika zadužena je informatička služba  koja po nalogu tajništva škole unosi promjene u LDAP imenik ustanove.

AAI@eduHR identiteti se otvaraju isključivo osobama koje su povezane s ustanovom (studenti, djelatnici, vanjski suradnici, gosti) i to prema sljedećim pravilima:

Studenti

Nakon upisa svim studentima se automatski otvaraju AAI@eduHR korisnički računi. Studenti preuzimaju korisničke podatke s informacijama za uporabu u tajništvu ustanove uz predočenje identifikacijske isprave.

AAI@eduHR korisnički račun otvara se za tekuću akademsku godinu te se automatski produžuje na godinu dana za sve studente koji nastavljaju studij.

Na zahtjev tajništva ustanove brišu se AAI@eduHR korisnički računi za studente koji su završili ili prekinuli studij.

Djelatnici

Zaposlenima u Veleučilištu RRiF automatski se  otvaraju AAI@eduHR korisnički računi. Zaposleni preuzimaju korisničke podatke s informacijama za uporabu u tajništvu ustanove uz predočenje identifikacijske isprave.

Po prekidu radnog odnosa, na zahtjev tajništva  brišu se AAI@eduHR korisnički računi bivših djelatnika Veleučilišta.

Vanjski suradnici

Vanjski suradnici mogu dobiti AAI@eduHR korisnički račun tako da se obrate tajništvu Veleučilišta RRiF. Vanjski suradnici preuzimaju korisničke podatke s informacijama za uporabu u tajništvu ustanove uz predočenje identifikacijske isprave.

Po prekidu povezanosti sa ustanovom, na zahtjev tajništva  brišu se AAI@eduHR korisnički računi bivših vanjskih suradnika Veleučilišta RRiF.

Gosti

Osobe koje su gosti na Veleučilištu RRiF (strani studenti na razmjeni, nastavnici u posjeti…) mogu dobiti AAI@eduHR korisnički račun uz odobrenje dekanice Veleučilišta.

Korisnički račun se otvara za razdoblje za koji se predviđa da će osoba biti gost na Veleučilištu RRiF.

Kontakt:
Marko Horvat - CARNET sistem inženjer
e-mail: marko@rrif.hr