Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hr

RRiF Visoka škola za financijski menadžment osnovana je u svibnju 2006. godine u Zagrebu. Osnivač RRiF Visoke škole je RRiF Plus d.o.o., jedno od društava RRiF grupe čija je djelatnost usko vezana za područje  financija, poreza i prava trgovačkih društava. U skladu s odredbama Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (NN 119/22.), dana 13. veljače 2023. godine RRiF Visoka škola za financijski menadžment postala je Veleučilište RRiF

Vodeću poziciju RRiF je stekao slijedeći misao kako uspjeti znači biti znalac u svojoj struci i održati korak s vremenom što se može postići samo ako ste na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih informacija.

Sama ideja za osnivanjem stručnog studija iznikla je iz dugogodišnjeg iskustva RRiF grupe na području savjetovanja gospodarskih subjekata i neprofitnih organizacija iz navedenih područja.

Studijski programi Veleučilišta RRiF temelje se na načelima Bolonjskog procesa, što je u skladu s odredbama Zakona o znanosti i visokom obrazovanju. Programi objedinjavaju suvremena teorijska saznanja na području ekonomije nužna za obrazovanje ekonomista ovoga profila s njihovom primjenom u gospodarskoj praksi, uzimajući pritom u obzir primjenu postojećih zakonskih propisa i standarda.