Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hr

Misija, vizija i strategija

Misija Veleučilišta RRiF jest usmjeravanje studijskih programa potrebama hrvatskog i europskog gospodarstva, za profilom stručnjaka koji će tijekom studija steći potrebna znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, menadžerskog računovodstva i drugih segmenata ovog područja. Važan aspekt naše misije je stvoriti stručnjake koji će uspješno voditi financije mikro, malih i srednjih poduzetnika, ali jednako tako se uspješno uključiti u poslovanje međunarodnih korporacija i svojim kompetencijama iz područja financija pridonijeti njihovom uspješnom poslovanju i razvoju.

Vizija Veleučilišta RRiF definirana je na način da uspjeti znači biti znalac u svojoj struci i održati korak s vremenom što se može postići samo ako ste na izvoru temeljito provjerenih i pravodobnih stručnih informacija!

Strategija Veleučilišta RRiF jest kroz akademsku izvrsnost postići visoku kvalitetu svih segmenata obrazovnog procesa kako bi studentima osigurali visoku razinu znanja i uvjeta za svladavanje gradiva te ih obučili za cjeloživotno obrazovanje i uključivanje u globalizirano tržište rada.