Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

Webinar za alumni RRiF VŠ

Objavljeno
16.09.2020.

Poštovani alumni RRiF VŠ, 

pozivamo vas na webinar u organizaciji Centra za savjetovanje i razvoj karijera RRiF VŠ koji će se održati 24.11.2020. u 18 sati putem aplikacije ZOOM.
Tema webinara je: Radni odnosi u vrijeme pandemije koronavirusa
Predavač: Hana Velaj, mag.iur., savjetnica za radno i socijalno pravo

 

Trenutno proglašena epidemija bolesti COVID-19 nepovratno utječe na rad i radne odnose. Sve je veći broj poslodavac i radnika koji se odlučuju na rad od kuće, smanjuje se broj radnih sati i uvodi rad u nepunom radnom vremenu te se na druge načine pokušava postići fleksibilnost u radu i organizaciji radnog vremena. Istovremeno se postavlja pitanje koje su obveze poslodavca prema radnicima za vrijeme proglašene epidemije kao i mogućeg postupanja prema radnicima koji odbijaju pridržavati se propisanih preporuka i mjera. Na predavanju će stoga naglasak biti na uređenju radnih odnosa za vrijeme epidemije kao i obvezama i pravima kako poslodavca tako i radnika.

Zainteresirani alumni naše Visoke škole za seminar se mogu prijaviti Edunetom ili na mail visoka-skola@rrif.hr uz obvezno navođenje mail adrese  na koju ćemo poslati poveznicu na webinar.