Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

Seminar Godišnja financijska izvješća za poduzetnike i porezne novosti

Objavljeno
08.01.2020.

GODIŠNJA FINANCIJSKA IZVJEŠĆA ZA PODUZETNIKE I POREZNE NOVOSTI

Od 15. do 31. siječnja 2020. u sedam gradova seminar "Godišnja financijska i porezna izvješća za 2019. te porezne novosti u 2020. godini"

Besplatan pristup studentima RRiF Visoke škole. 

Prijave na mail knjiznica@rrif.hr, edunetom ili osobno u studentskoj referadi. Studenti se zapisuju na seminar po redosljedu prijave do popunjavanja kvote. 

 

 

Mjesto Vrijeme održavanja
ZAGREB, Hotel Westin, Kristalna dvorana, Kršnjavoga 1* 17. siječnja 2020. (petak)
ZAGREB, Hotel Westin, Kristalna dvorana, Kršnjavoga 1* 31. siječnja 2020. (petak)

 *Seminar će se u Zagrebu održati u dvama terminima. Sudionici mogu odabrati datum održavanja koji im više odgovara i prijaviti se.

Izrada završnih financijskih izvještaja i godišnje prijave poreza na dobitak (PD) jedan je u nizu najvažnijih poslova računovođa. Za istinito izvješćivanje i točan obračun poreznih davanja pretpostavka je poznavanje svih zahtjeva koji proizlaze iz zakonskih i podzakonskih propisa, kako računovodstvenih (Standarda) tako i poreznih. Na seminaru će se izlagati bitna određenja koja moramo imati na umu kod izrade financijskih izvještaja i prijave poreza na dobitak. Kvalitetna priprema i prepoznavanje vlastite situacije u okviru zadanih određenja uvjet je za ispunjenje navedenih ciljeva.

Uvodni dio seminara obuhvatit će pregled novosti koje proizlaze iz najnovijih izmjena i dopuna poreznih propisa koji će stupili na snagu 1. siječnja 2020. godine.