Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

RRIF VŠ zaprimila reakreditacijsku Potvrdu

Objavljeno
01.07.2020.

Na RRiF Visokoj školi za financijski menadžment završena je, druga po redu reakreditacija studiijskih programa. Reakreditacija je postupak koji se provodi u petogodišnjim ciklusima od strane Agencije za znanost i visoko obrazovanje i međunarodnog stručnog Povjerenstva koje imenuje.

Konačna potvrda zalaganja i kruna ovog ciklusa reakreditracije je zaprimljena nedavno od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja u obliku POTVRDE kojom se potvrđuje da RRiF Visoka Škola za financijski menadžment ispunjava uvjete za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja.  Potvrda je RRIF Visokoj školi izdana BEZ IKAKVIH UVJETA.

Međunarodno Povjerenstvo visoko je ocijenilo razinu kvalitete studija koji se provode kao i samu RRiF Visoku školu u cjelini, što dokazuje da smo kao ustanova izabrali pravi put – usmjeravati studijske programe prema potrebama hrvatskog i europskog gospodarstva, te kroz akademsku izvrsnost postizati visoku kvalitetu svih segmenata obrazovnog procesa. RRiF Visoka škola je najkompetentnija visokoškolska ustanova  koja je usmjerena isključivo na računovodstvo i financije, i to ne samo u Hrvatskoj već i na europskoj razini.

 POTVRDA Ministarstva znanosti i obrazovanja

AGENCIJA ZA ZNANOST I VISOKO OBRAZOVANJE : ISHODI PROVEDENIH VREDNOVANJA