Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

Razvijte svoj liderski potencijal - AIESEC

Objavljeno
16.11.2022.

Ako svoje slobodno vrijeme želiš provesti u okruženju sa svojim vršnjacima, razvijajući korisne vještine koje će ti itekako dobro doći na tvome budućem radnom mjestu, onda je AIESEC pravo mjesto za tebe.

Pitaš se što je to AIESEC uopće?

AIESEC je međunarodna neprofitna i nevladina organizacija koja mladima omogućuje razvijanje liderskog potencijala kroz volonterske i stručne prakse diljem svijeta, razne  konferencije i edukacije, ali i mnoge druge projekte koji im omogućuju stjecanje vrijednog iskustva za daljnji profesionalni razvitak.
 
Timovi koji ti nude zaista širok spektar mogućnosti za vlastiti razvoj i stjecanje novih znanja su : tim za odlazne prakse i volontere, tim za dolazne prakse i volontere, marketing & PR, business Development & finance te ljudski resursi.

Titula AIESEC-ovca neće ti pomoći samo pri izgradnji vlastite budućnosti, nego i pridonositi  boljem, održivijem i zelenijem svijetu, držeći se ciljeva održivog razvoja.
Ako želiš biti dio tradicije duge 73 godine, odaberi tim koji odgovara tvojim interesima i postani lider svoje budućnosti! 

 

Prijavite se na poveznici: 

https://docs.google.com/forms/d/16Ek6nFDhohOnAU3ADj2EzWhYOp_8ibm6ieayQERzZ7k/viewform?edit_requested=true&pli=1 

 

Ili skenirajući QR kod:

 


Potraži nas na Instagramu, LinkedInu i Facebooku.