Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hr

Računovodstvo i Menadžment

Objavljeno
27.09.2023.

24. međunarodna znanstvena i stručna konferencija RiM održana je od 21. do 22. rujna 2023. u organizaciji Veleučilišta RRiF i Udruge Hrvatski računovođa. Ovogodišnja konferencija održana je hibridno te su sudionici iz Hrvatske i inozemstva imali priliku sudjelovati na predavanjima u Puli i online.

Konferenciju su otvorili dr. sc. Vlado Brkanić, predsjednik Udruge „Hrvatski računovođa“ i dr. sc. Dolores Pušar Banović prodekanica Veleučilišta RRiF.

Teme ovogodišnje konferencije protezale su se od financijskih tema, revizije, poduzetništva, općeg menadžmenta, marketinga te tema iz područja izvrsnosti. Kroz izlaganje radova na konferenciji, znanstvenici i stručnjaci razmijenili su svoja stručna i znanstvena iskustva te praksu.

Uz prezentacije radova u okviru konferencije održane su sekcije pozvanih predavanja eminentnih stručnjaka i znanstvenika koja su u najvećoj mjeri bila usmjerena prema temama održivosti i intelektualnom kapitalu. Kroz izlaganje radova na konferenciji i živu raspravu nakon održanih predavanja, znanstvenici i stručnjaci razmijenili su svoja stručna i znanstvena iskustva te praksu.

Svi radovi objavljeni su u časopisu Zbornik Računovodstvo i Menadžment koji je uvršten HRČAK - portal hrvatskih znanstvenih i stručnih časopisa.

Svi radovi će biti objavljeni u časopisu Zbornik Računovodstvo i Menadžment koji je uvršten HRČAK - portal hrvatskih znanstvenih i stručnih časopisa.

Uz sudjelovanje na predavanjima sudionici su imali priliku posjetiti grad Pulu i Kuću istarskog maslinovog ulja te uživati u festivalu svjetla Visualia.

FOTOGALERIJA