Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

Gost predavač Anthony Lukač

Objavljeno
14.01.2020.

Centar za savjetovanje i razvoj karijera organizira predavanje za studente RRiF Visoke škole.

Gost predavač: Anthony Lukač

Tema predavanja: Investicijsko bankarstvo

Anthony Lukač je trenutno Senior partner – voditelj odjela Investicijskog bankarstva u tvrtki Oaza Capital. Ima više of 25 godina bogatog menadžerskog iskustva koje je stekao radeći u globalnim investicijskim tvrtkama i bankama u SAD-u i Europi, gdje je stvorio zavidnu reputaciju. Njegove kompetencije i stručnost obuhvaćaju područja bankarstva, financijskog menadžmenta, tržišta kapitala i upravljanja imovinom. U Oazu je došao željan novih izazova nakon višegodišnjeg iskustva na poziciji direktora Privatnog bankarstva u jednoj od vodećih banaka u Hrvatskoj te Srednjoj i Istočnoj Europi, što mu daje relevantno iskustvo poznavanja tržišta u regiji.

Oaza Capital je investicijsko društvo sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirano za područje Jugoistočne Europe. Tvrtkom upravlja skupina iskusnih financijskih i bankarskih stručnjaka, koji su usmjereni na pružanje pouzdanih strateških savjeta, financijskih te investicijskih rješenja za tvrtke u regiji imajući u vidu strukturalnu analizu specifičnih potreba klijenata.

U Oazi prepoznaju neopravdano podcijenjenu tržišnu vrijednost u regiji te veliki potencijal za budući razvoj u svim poslovnim sektorima, gdje vide svoju priliku za poslovni uspjeh.

Ističu snažne poslovne veze s globalnim financijskim institucijama u regiji, kao i profesionalna partnerstva s vodećim kompanijama u Sjevernoj Americi, uključujući Goldman Sachs i Maxim grupu.

Više o vrstama usluga financiranja i financijskih rješenja koje pružaju tvrtkama u Jugoistočnoj Europi možete potražiti na njihovoj web stranici: www.oazacapital.com.

 

Predavanje će se održati 16.01.2020. od 16:30 sati