Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hr

Digitalni inovacijski inkubator

Objavljeno
13.03.2023.

13.3.2023. održana je prezentacija Digitalnog inovacijskog inkubatora - powered by Hrvatski Telekom.

Digitalni inovacijski inkubator je online projekt gdje studenti imaju priliku naučiti stvarati vrijednost, razvijati inovativne projekte i osvojiti vrijedne novčane nagrade!

Sudjelovanjem u Inkubatoru studenti imaju priliku učiti o različitim pogledima na kreativnost i inovacije od strane profesora s prestižnih svjetskih fakulteta i to putem video materijala.  Nakon faze učenja studenti kreću u razvijanje vlastitih inovativnih rješenja birajući između nekoliko različitih industrija i vodećih regionalnih kompanija s kojima žele surađivati i odgovarati na stvarne izazove današnjice - Hrvatski Telekom, Jamnica, Raiffeisen Bank, Studenac, Nova TV, Poliklinika Sinteza i Školska knjiga.

Kako bi  cijeli proces razvoja projekata bio što lakši, studenti na raspolaganju  imaju 1 na 1 online sastanke s ekspertima iz kompanija te mentorom iz Instituta za inovacije sa kojima mogu razgovarati o svojoj ideji i projektu.

Najuspješniji timovi sudjeluju u velikom finalu, imaju priliku predstaviti svoje rješenje i boriti se za svoje mjesto u jednom od 21 nagrađenog tima u 7 kategorija te osvojiti do 4.500€!

Svi izvanredni i redoviti studenti koji žele razviti svoje osobne i profesionalne vještine te istražiti vlastite mogućnosti u novim izazovima, mogu se prijaviti OVDJE samostalno ili u timu do 31.03.2023!

DIGITALNI INOVACIJSKI INKUBATOR - BROŠURA ZA STUDENTE