Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hr
Objavljeno
28.02.2023.

Natjecanje Accounting Battle i ove je godine organizirao eSTUDENTov tim Računovodstvo i Financije te tako omogućio zainteresiranim i ambicioznim studentima da svoje računovodstveno umijeće pokažu potencijalnim poslodavcima te tako steknu priliku za obavljanje prakse ili zaposlenja. Pobjednik svake kategorije biti će nagrađen i novčanom nagradom od 700€.

Ovogodišnji Accounting Battle odvijat će se u tri kruga. Prvi i drugi krug natjecanja održat će se online i neće biti eliminacijski, već će se bodovi zbrajati pa tako u treći krug natjecanja prolazi po 5 studenata s najvećim brojem ukupnih bodova za svaku od 3 kategorije. Važno je napomenuti kako će zadaci u prvom i drugom krugu, koje su sastavile profesorice s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, biti jednaki za sve kategorije.

Prvi krug će se sastojati od teorijskih pitanja, drugi od računske provjere znanja, dok će u trećem krugu natjecatelji rješavati jedan od tri ponuđena casea, a svaki od njih ima svog Premium partnera. S određenim predstavnikom (Premium partnerom) natjecatelji će se susresti u zadnjem krugu kojeg su, prilikom prijave na natjecanje izabrali kod odabira kategorije (casea) za koju su se odlučili. Broj prijava za svaku kategoriju bit će ograničen.

Nakon provedbe intervjua, svaki će Premium partner odlučiti o pobjedniku svoje kategorije koji će osvojiti novčanu nagradu od 700 EUR. Ovogodišnji Premium partneri su Deloitte d.o.oPLIVA i PBZ. Svaki Premium partner predstavljat će jedno od područja računovodstva: porezno (Deloitte d.o.o), financijsko (PLIVA) i upravljačko (PBZ) računovodstvo.

Prijavite se na Accounting Battle klikom na obrazac i pobijedite u najpoznatijoj računovodstvenoj utrci koja vas čeka!