Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 veleuciliste@rrif.hrRRiF Visoka škola u razdoblju 2020. do 2022. bila je uključena je u Erasmus+ projekt  Economics of Sustainability koji se provodio u okviru Ključne aktivnosti 2 - Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse, aktivnost Strateška partnerstva.

U okviru ove aktivnosti suradnje među ustanovama ostvaruju se projekti kojima se povećava kvaliteta i inovativnost učenja i poučavanja, kojima se razvijaju novi kurikulumi, grade mostovi među različiti sektorima obrazovanja i kojima se potiču intenzivniji oblici suradnje obrazovanja, znanosti i poslovnog sektora kako bi se postigli ciljevi modernizacije, uključujući bolje korištenje otvorenih obrazovnih sadržaja (www.mobilnost.hr).

Nositelj projekta je Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach (Poljska), a uz RRiF Visoku školu partneri projekta su Vilniaus Kolegija (Litva), Integrated Business Faculty PU (Republika Sjeverna Makedonija), Universita degli Studi di Firenze (Italija) i Univerza v Mariboru (Slovenija).


Više o projektu možete pronaći na poveznici:

https://econosteam.eu/
DOGAĐANJA U OKVIRU PROJEKTA ECONOMICS OF SUSTAINABILITY
1.-.2 lipnja 2022.
Konferencija „Sustainability – the Future of Business” završni je događaj Erasmus+ projekta Economics of Sustainability u kojem uz nositelja projekta 

Završni događaj projekta Economics of Sustainability financiranog iz  EU Erasmus + programa Strateškog partnerstva održan je u prostorijama University of Economics u Katowicama, Poljska. Konferencija  „Sustainability – the Future of Business“  okupila je akademike, znanstvenike, nastavnike, studente i predstavnike civilnog društva koji su tijekom dva dana trajanja konferencije predstavili rezultate projekta i istraživanja iz područja održivog poslovanja.

Partneri projekta - nositelj projekta University of Economics in Katowice te partneri University of MariborVilniaus kolegijaUniversity of Florence, Integrated Business Faculty (IBF) naša RRIF Visoka škola za financijski menadžment imali su priliku, po prvi puta, održati zajednički sastanak i izaći iz virtualnih okvira provođenja projekta. 

Rezultate projekta pronađite na web stranici projekta econosteam.eu, a posebno vas pozivamo da se preuzmete knjigu Economics of Sustainability i slobodno koristite za daljnji rad.
  
 1.4.2022.
Transnacionalni sastanak projektnih partnera održan je virtualno 1.4.2022. godine, a domaćin ovog sastanka bilo je University of Florence.
Na sastanku je dan uvid o statusu projekta te tijeku razvoja gamifikacijske platforme te organiziranje konferencije "“Sustainability–the Future of Business".

University of Florence video presentation

23.3.2021.

Treći transnacionalni projektni sastanak održan je na daljinu 23.3.2021., a formalni domaćin bilo je Sveučilište u Mariboru. 
Na sastanku su partneri projekta predstavili prvi rezultat - sadržaj udžbenika „Economics of Sustainability“. 

       


2.2.2021.

Gamifikacija - korištenje elemenata iz igara i tehnika kojim su igre dizajnirane kako bi se ljudi motiviralo da ostvare svoje ciljeve je novi trend u obrazovanju. Upravo je gamifikacija bila glavna tema projektnog sastanka partnera projekta Economics of Sustainability. RRiF Visoka škola i ostali sudionici projekta iz Poljske, Italije, Republike Sjeverne Makedonije, Litve i Slovenije podijelili su svoja iskustva u korištenju gamifikacije u obrazovanju i učenju.

         
12.11.2020.

Redoviti sastanak nositelja i partnera Erasmus+ projekt Economics of Sustainability održan je online 12.11.2020. Naša RRiF Visoka škola ovoga puta bila je formalni domaćin. U okviru sastanka predstavljen je dosadašnji tijek i rezultati projekta te su dogovorene daljnje aktivnosti.
Do sada provedene aktivnosti pogledajte ovdje: https://econosteam.eu/assignments/.

  

23.9.2020. 
Održan je redovni online sastanak na kojem su sudionici rezimirali realizirane aktivnosti te definirali nadolazeće. Veseli nas uspješan nastavak projekta!

2.7.2020.
U okviru Erasmus+ projekta Economics of Sustainability čiji je RRiF Visoka škola ponosni partner, sudjelovali smo na online sastanku na kojem smo s kolegama prošli kroz aktualne teme i dogovorili sljedeće korake u sklopu ovog vrijednog projekta. Za više informacija o projektu posjetiti internet stranicu projekta www.econosteam.eu
13.5.2020.

Održan je virtualni kick-off sastanak Erasmus+ projekta Economics of Sustainability!Uz online upoznavanje sa ostalim sudionicima projekta i prezentiranje institucija sa kojih dolaze, definirale su sedaljnje aktivnosti i tijek projekta. 
Više o projektu: https://bit.ly/RRiFEconomics