Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hrRRiF Visoka škola u razdoblju 2020. do 2022. biti će uključena je u Erasmus+ projekt  Economics of Sustainability koji se provodi u okviru Ključne aktivnosti 2 - Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse, aktivnost Strateška partnerstva.

U okviru ove aktivnosti suradnje među ustanovama ostvaruju se projekti kojima se povećava kvaliteta i inovativnost učenja i poučavanja, kojima se razvijaju novi kurikulumi, grade mostovi među različiti sektorima obrazovanja i kojima se potiču intenzivniji oblici suradnje obrazovanja, znanosti i poslovnog sektora kako bi se postigli ciljevi modernizacije, uključujući bolje korištenje otvorenih obrazovnih sadržaja (www.mobilnost.hr).

Nositelj projekta je Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach (Poljska), a uz RRiF Visoku školu partneri projekta su Vilniaus Kolegija (Litva), Integrated Business Faculty PU (Republika Sjeverna Makedonija), Universita degli Studi di Firenze (Italija) i Univerza v Mariboru (Slovenija).


Više o projektu možete pronaći na poveznici:

https://econosteam.eu/
DOGAĐANJA U OKVIRU PROJEKTA ECONOMICS OF SUSTAINABILITY

23.3.2021.

Treći transnacionalni projektni sastanak održan je na daljinu 23.3.2021., a formalni domaćin bilo je Sveučilište u Mariboru. 
Na sastanku su partneri projekta predstavili prvi rezultat - sadržaj udžbenika „Economics of Sustainability“. 

       


2.2.2021.

Gamifikacija - korištenje elemenata iz igara i tehnika kojim su igre dizajnirane kako bi se ljudi motiviralo da ostvare svoje ciljeve je novi trend u obrazovanju. Upravo je gamifikacija bila glavna tema projektnog sastanka partnera projekta Economics of Sustainability. RRiF Visoka škola i ostali sudionici projekta iz Poljske, Italije, Republike Sjeverne Makedonije, Litve i Slovenije podijelili su svoja iskustva u korištenju gamifikacije u obrazovanju i učenju.

         
12.11.2020.

Redoviti sastanak nositelja i partnera Erasmus+ projekt Economics of Sustainability održan je online 12.11.2020. Naša RRiF Visoka škola ovoga puta bila je formalni domaćin. U okviru sastanka predstavljen je dosadašnji tijek i rezultati projekta te su dogovorene daljnje aktivnosti.
Do sada provedene aktivnosti pogledajte ovdje: https://econosteam.eu/assignments/.

  

23.9.2020. 
Održan je redovni online sastanak na kojem su sudionici rezimirali realizirane aktivnosti te definirali nadolazeće. Veseli nas uspješan nastavak projekta!

2.7.2020.
U okviru Erasmus+ projekta Economics of Sustainability čiji je RRiF Visoka škola ponosni partner, sudjelovali smo na online sastanku na kojem smo s kolegama prošli kroz aktualne teme i dogovorili sljedeće korake u sklopu ovog vrijednog projekta. Za više informacija o projektu posjetiti internet stranicu projekta www.econosteam.eu
13.5.2020.

Održan je virtualni kick-off sastanak Erasmus+ projekta Economics of Sustainability!Uz online upoznavanje sa ostalim sudionicima projekta i prezentiranje institucija sa kojih dolaze, definirale su sedaljnje aktivnosti i tijek projekta. 
Više o projektu: https://bit.ly/RRiFEconomics