Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

CERTIFIKAT 

Procedura za informacijsko održavanje AAI@eduHR imenika RRIF Visoke škole za financijski menadžment

Na RRiF Visokoj školi za financijski menadžment, za održavanje imenika zadužena je informatička služba koja po nalogu tajništva škole unosi promjene u LDAP imenik ustanove.

AAI@eduHR identiteti se otvaraju isključivo osobama koje su povezane s ustanovom (studenti, djelatnici, vanjski suradnici, gosti) i to prema sljedećim pravilima:

Studenti

Nakon upisa svim studentima se automatski otvaraju AAI@eduHR korisnički računi. Studenti preuzimaju korisničke podatke s informacijama za uporabu u tajništvu ustanove uz predočenje identifikacijske isprave.

AAI@eduHR korisnički račun otvara se za tekuću akademsku godinu te se automatski produžuje na godinu dana za sve studente koji nastavljaju studij.

Na zahtjev tajništva škole brišu se AAI@eduHR korisnički računi za studente koji su završili ili prekinuli studij.

Djelatnici

Zaposlenima u školi automatski se automatski otvaraju AAI@eduHR korisnički računi. Zaposleni preuzimaju korisničke podatke s informacijama za uporabu u tajništvu ustanove uz predočenje identifikacijske isprave.

Po prekidu radnog odnosa, na zahtjev tajništva škole brišu se AAI@eduHR korisnički računi bivših djelatnika Visoke škole.

Vanjski suradnici

Vanjski suradnici mogu dobiti AAI@eduHR korisnički račun tako da se obrate tajništvu škole. Vanjski suradnici preuzimaju korisničke podatke s informacijama za uporabu u tajništvu ustanove uz predočenje identifikacijske isprave.

Po prekidu povezanosti sa Visokom školom, na zahtjev tajništva škole brišu se AAI@eduHR korisnički računi bivših vanjskih suradnika Visoke škole.

Gosti

Osobe koje su gosti na RRiF visokoj školi za financijski menadžment (strani studenti na razmjeni, nastavnici u posjeti…) mogu dobiti AAI@eduHR korisnički račun uz odobrenje dekanice Visoke škole.

Korisnički račun se otvara za period za koji se predviđa da će osoba biti gost RRiF visoke škole za financijski menadžment.

Voditelj informatičke službe
Ivo Tišljar