Martićeva 29, Zagreb   tel: +385 1 46 99 735 visoka-skola@rrif.hr

Gost predavač dr.sc. Maja Jadrešin

Objavljeno
08.03.2019.

U okviru Centra za savjetovanje i razvoj karijera održati će se predavanje gosta predavača, dr.sc. Maje Jadrešin sa Sveučilišta iz Zadra.

Predavanje na temu Intelektualno vlasništvo održati će se u vrijeme redovitog predavanja na kolegiju Korporativno planiranje, 11.03.2019. od 16:30h.

Predavanje je obvezno za studente prve godine specijalističkog diplomskog studija Korporativne financije, a svi ostali studenti pozivaju se na ovo zanimljivo i aktualno predavanje.

Predavanje će obuhvatiti  intelektualno vlasništvo od povijesti do danas, inovacije, intelektualno vlasništvo i vrijednost kompanija, autorska prava i srodna prava, industrijsko vlasništvo i patenti itd.

Maja Jadrešin je diplomirana  pravnica, kao i profesorica sociologije i profesorica filozofije. Završila je poslijediplomski studij „Društvo znanja i prijenos informacija“ na Sveučilištu u Zadru, te  uspješno obranila doktorski rad Visokoškolsko izdavaštvo: etički vidovi autorskog prava i time stekla zvanje doktorice znanosti u polju informacijskih i komunikacijskih znanosti.